Повернутись назад

Запіканка «Мексиканська» з соусом

Інгредієнти

  • Суміш «Мексиканська №1» 400 г;
  • Консервовані гриби 200 г;
  • Відварна картопля 4 шт;
  • Цибуля ріпчаста 2-3 шт;
  • Інгредієнти для соусу:
  • Яйця 3 шт;
  • Солоні огірки 3 шт;
  • Томатна паста 4 ст. ложки;
  • Вершки (20%) 1 ст. ложка;
  • Хмелі-сунелі — за смаком.
Приготування

Змішати інгредієнти соусу, збивши до пінки.

Три картоплини нарізати тонкими скибочками і викласти на дно пательні, змащеної олією. Зверху викласти відварену суміш «Мексиканську №1». Полити половиною готового соусу і поставити у розігріту духовку на 10 хвилин. 

Нарізати гриби та цибулю, викласти їх зверху, додати скибочки останньої картоплини, рівномірно залити рештою соусу. 

Запікати ще 20 хв. Подавати гарячим.

Приємного смаку!

Продукти, потрібні для приготування