Запіканка «Мексиканська» з соусом
Інгредієнти
- Суміш «Мексиканська №1» 400 г;
- Консервовані гриби 200 г;
- Відварна картопля 4 шт;
- Цибуля ріпчаста 2-3 шт;
- Інгредієнти для соусу:
- Яйця 3 шт;
- Солоні огірки 3 шт;
- Томатна паста 4 ст. ложки;
- Вершки (20%) 1 ст. ложка;
- Хмелі-сунелі — за смаком.
Приготування
Змішати інгредієнти соусу, збивши до пінки.
Три картоплини нарізати тонкими скибочками і викласти на дно пательні, змащеної олією. Зверху викласти відварену суміш «Мексиканську №1». Полити половиною готового соусу і поставити у розігріту духовку на 10 хвилин.
Нарізати гриби та цибулю, викласти їх зверху, додати скибочки останньої картоплини, рівномірно залити рештою соусу.
Запікати ще 20 хв. Подавати гарячим.
Приємного смаку!