Повернутись назад

Гарбузовий крем-суп

Інгредієнти

  • Гарбуз 1 кг;
  • Часник 3 зубчика;
  • Цибуля ріпчаста 3 шт;
  • Масло оливкове 2 ст. л.;
  • Вершки 250 гр;
  • Сіль
  • Мускатний горіх
  • Гарбузова олія
Приготування

Наріжте гарбуз кубиками, додайте подрібнену цибулю і часник, тушкуйте (НЕ обсмажувати до коричневого кольору) в підігрітому маслі при постійному помішуванні 5 хвилин.

Додайте 250 г бульйону і варіть до розм'якшення гарбуза (приблизно 30 хвилин).

Отриману масу збийте до стану пюре, влийте бульйон, доведіть до кипіння, додайте вершки, сіль, перець мускатний горіх, гарбузове масло за смаком.