Гарбузовий крем-суп
Інгредієнти
- Гарбуз 1 кг;
- Часник 3 зубчика;
- Цибуля ріпчаста 3 шт;
- Масло оливкове 2 ст. л.;
- Вершки 250 гр;
- Сіль
- Мускатний горіх
- Гарбузова олія
Приготування
Наріжте гарбуз кубиками, додайте подрібнену цибулю і часник, тушкуйте (НЕ обсмажувати до коричневого кольору) в підігрітому маслі при постійному помішуванні 5 хвилин.
Додайте 250 г бульйону і варіть до розм'якшення гарбуза (приблизно 30 хвилин).
Отриману масу збийте до стану пюре, влийте бульйон, доведіть до кипіння, додайте вершки, сіль, перець мускатний горіх, гарбузове масло за смаком.