Повернутись назад

ТОП-6 страв, в які варто додати гарбузове насіння

59a73dde0ee44.jpg

1. Песто

Подрібнені в блендері гарбузове насіння з базиліком або петрушкою (а можна і з тим, і з іншим), пармезаном, лимонним соком, оливковою олією та часником - смачне і корисне супровід для пасти або відвареного рису.

2. Домашня випічка, хліб

Найсмачніший сніданок - бутерброд з цільнозернового хліба з горіхами, кунжутом і, звичайно ж, гарбузовим насінням, намазаний яблучним або апельсиновим джемом.

3. Снеки

Гарбузове насіння в клярі з прянощів приготувати дуже просто. Збий яєчний білок з лимонним соком і оливковою олією, додай каррі, цукор, сіль, кайенский перець. Кинь туди ж насіння гарбуза, перемішати, виклади насіння на застелений пергаментом деко, запікати в духовці 20-25 хвилин.

4. Салати

Наприклад, зі шпинатом і сушеної журавлиною. Насіння гарбуза вельми гаромічно вписуються в цей осінньо-зимовий мікс. Завдяки комбінації шпинату і гарбузового насіння, салатпополніт твій організм залізом на 20%. В якості соусу можна взяти суміш яблучного оцту, меду і кориці.

5. Супи

Солодкий суп з мускатної гарбуза відмінно доповнять зацукровані гарбузове насіння. Ще не пробувала таких? Обов'язково виправ це прикре непорозуміння! Тому як підсолоджені насіння гарбуза - одне задоволення.

6. Фруктово-горіхові батончики та гранола

Найсмачніші і корисні батончики і гранола - ті, що приготовлені вдома, з горіхів, насіння, сухофруктів. З гарбузовим насінням вони будуть ще смачніше.